Vi mottok følgende beskjed fra Evelina Leivada og det gresk-ortodokse fellesskapet i Norge, og derved uttaler det:

Det greske språket trenger deg!
Jeg er akademiker og jeg jobber med forskning for å opprettholde det greske språket blant grekerne i Norge. Ved å delta i denne korte onlineundersøkelsen kan du også hjelpe deg med å opprettholde den. Forsøket er anonymt, det er veldig kort (ca 10-15 minutter) og er rettet mot personer som har bodd i minst 4 år (eller mer) i Norge. Det vil telle svartid på svarene dine, så det er veldig viktig at du gjør det uten avbrudd og på en datamaskin (ikke en mobil enhet). De som deltar med en datamaskin og fullfører forsøket uten avbrudd, får et gavekort verdt 25 euro for å kjøpe hva de vil ha fra Amazon. Hvis du deltar, kontakt meg via e-post på adressen som vil bli gitt til deg når du mottar din gave. Du finner linken for å delta i undersøkelsen nedenfor. Takk på forhånd.

http://spellout.net/ibexexps/EvelinaLeivada/Language_variation1/experiment.html